Skapa finansiella rapporter
enkelt och säkert

Rapportonline är en komplett och säker applikation för att skapa finansiella rapporter på ett enkelt sätt. Rapportsystemet innehåller lättbegripliga mallar, både på svenska och engelska.

Allt du behöver för att skapa årsredovisningar, delårsrapporter och managementrapporter!

Prova gratis i 14 dagar!

Prova hur det fungerar, testa våra mallar och jämför med hur du har jobbat hittills! Kom igång redan i dag med din rapportering online. Du kan också boka en demo om du vill börja så. Berätta vad du vill göra, så hjälper vi dig.

Testa gratis i 14 dagar

Skapa rapporter direkt i systemet

I Rapportonline skapar du rapporter direkt och använder den inbyggda redigeraren för att skriva texter, sätta rubriker m.m. Du kan börja på en tom rapport eller välja någon av mallarna som finns i systemet.

”Det fungerar inte i dag att redovisa siffror i ett krångligt excelark. Det måste vara enkelt att förstå och tilltalande att läsa, så att även icke-ekonomer förstår. Vi vill göra det enkelt för företaget som tar fram rapporten, men också enkelt för läsaren.”


Michael Owens, grundare av Rapportonline

Samarbeta och redigera samtidigt

Lägg till dina kollegor och andra som behöver skriva innehåll eller granska innehåll i rapporten. Bara en sådan sak som versionshantering och att skicka rapporterna till berörda parter tar normalt tid, skapar osäkerhet och kräver resurser. Här jobbar du enkelt med versioner och ger dina användare olika access om de ska få redigera eller bara läsa och kommentera.

 

Spåra alla ändringar för alla användare

Redigeraren har fullt stöd för spårande ändringar vilket gör det enkelt att se vem som ändrat vad. 

Säker förvaring och åtkomst

Allt sparas tryggt och säkert i certifierade datahallar och vid inloggning krävs alltid 2-faktor- authentisiering. Här finns självklart också stöd för att upprätthålla sekretess.

På börsen eller på väg?

För att börsen ska acceptera dig och ditt företag måste du ha snygga, enkla och tydliga ekonomiska rapporter som tillgodoser gällande regelverk. Allt detta är inbyggt i systemet.

Några av våra kunder

Ta hjälp av oss

Välkommen att boka ett möte oss – helt förutsättningslöst. Vi är redo att visa dig hur Rapportonlne kan hjälpa din organisation och ge ett effektivare och säkrare arbete med era årsredovisningar, kvartalsrapport och andra finansiella rapporter. Så att du kan fokusera på verksamheten.

Michael Owens

Testa Rapportonline, kontakta oss!

Vad säger våra kunder

Det senaste från oss

Blogg

Idén bakom Rapportonline

Läs artikeln där grundaren bakom Rapportonline berättar hur det hela började! ”Finansiella rapporter är tidskrävande att upprätta, svåra att läsa och hanteringen är sårbar. Det

Läs mer »